• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Kasten

Verschillende soorten kasten

Van inloop– tot aan paneeldeurkasten.

Systeemkasten

Wij beschikken over een breed assortiment systeemkasten. Dit moet er voor zorgen dat uw probleem met opbergruimte tot het verleden behoort. Zo kunnen wij u kasten aanbieden van Aktiekast voor een betaalbare prijs waarbij u een keuze heeft uit 6 verschillende deurvullingen in een uni kleur.

Aktie Kast

U wilt een topkwaliteit kast op maat en u wilt ook de kosten binnen de perken houden. Dan kiest u voor Aktie Kast, het kastenconcept zonder fratsen. U heeft uitgebreide mogelijkheden om uw kastinterieur samen te stellen. Diverse luxe extra’s maken uw kast compleet.

  • Collectie kleuren
  • Schuifdeuren met Finesse of Comfort greeplijst
  • Kastinterieur op maat
  • Draaideurkasten voor u op maat
  • Draaideur kastinterieur op maat

Noteborn

Het deurenprogramma van Noteborn is verkrijgbaar in de deurtypes: Nano, Nano+, Matrix, Match , Match Country, Visa Versa 35 en 55, Country frameless en Split. Ook hebben wij Swing draaideuren van het merk Noteborn in verschillende kleuren. De interieurs van de Swing zijn te verkrijgen in 22mm en 36 mm dik, of uit onze eigen lijn in 18 mm in diverse kleuren. De Swing draaideuren variëren van 20 cm tot 60 cm. Noteborn heeft strakke design deuren in zowel schuif- als draaideuren verkrijgbaar in hout of van glas en spiegel. De paneeldeuren, Country Match van Noteborn zijn zeer aantrekkelijk voor een landelijke uitstraling van de schuifwandkast.

New IPD

Ook hebben wij een ruime keuze uit het programma van New IPD, waaronder de profielen:

Basic:

Het startprofiel van New IPD. Zo heeft het Basic-profiel geen stootborstels op zijn profiel. Door zijn strakke uitstraling en strakke prijs is de Basic-schuifdeur een ideale binnenkomer.

Royal:

Zoekt u een wat luxer profiel zonder extra’s dan is het Royal-profiel een ideaal profiel voor u. Dit profiel is voorzien van ingebouwde stootborstels en is ook zwaarder uitgevoerd dan het Basic-profiel. Door de afgeronde kanten is er op het Royal-profiel echter geen mogelijkheid een tube op te plaatsen.

Impress:

Zoekt u geen elegant profiel maar juist een wat stoerder en strakker profiel? Dan zoekt u de Impress. Dit profiel heeft net als de Royal een zwaardere profilering. Ook heeft dit profiel ingebouwde stootborstels en er is wél een mogelijkheid om er een korte of lange tube op te monteren.

Premium 30/45/60:

Dit is het meest veelzijdigste profiel in het segment. Het profiel is te bestellen in drie verschillende maten, namelijk: 30 mm, 45 mm of 60 mm. Ook dit profiel is voorzien van ingebouwde stootborstels. Dankzij de hoekige vorm geeft dit model een strakke uitstraling aan uw schuifkast.

Alle profielen zijn leverbaar in de kleuren:

  • Alu
  • Wit
  • Crème
  • Zwart
  • Brons

Voor alle bovengenoemde profielen geldt dat er een ruime keuze is uit verschillende deurvullingen in zowel de houtdecors als in Deco glas en spiegels. Wij kunnen wat betreft interieur in al uw wensen tegemoet komen. In diverse kleuren en het op maat maken van het interieur. Tevens kunnen wij u voorzien van inloopkasten die we samen met u kunnen indelen.

Voor meer informatie kunt u bij ons in de showroom terecht.
U bent van harte welkom voor een goed advies.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.